Nagyon egészségtelen hogy 4 napja nem fürödtünk az egyik barátnőmmel? És hogy 3 napja nem cseréltünk bugyit? (14 éves lányok vagyunk)
És szerintetek ez nagyon taszítja a pasikat?:O
Persze ez nem mindig van így,általában fürdünk minden nap csak most valahogy kimaradt...
Ha erdőközepén lennétek egy faházban ahol nincs víz akkor megérteném, de így. Én egy napot nem bírnék ki fürdés nélkül, én fontosnak tartom a higiéniát és legalább napi 1 szer cserélek fehérneműt. Nagyon ritkán van az hogy 2 napig nem fürdök egyéb okokból de igyekszem valamennyire tisztálkodni meg azért 24 óra után bugyit is cserélek.... De ez szerencsére évente 3 szor esik meg velem.
A pasik ezt nem szeretik, én ha a pasitok lennék már dobnálak mindkettőtöket a zuhany alá egy tubus tusfürdővel meg samponnal és rátok zárnám a fürdőszoba ajtót zuhanycsapot letörném hogy nyitva maradjon és addig nem engednélek ki titeket ameddig nem ragyogtok. a tisztaságtól....
Jaj, ne már! Akkor elrontottatok mindent. :(
Holnaptól ne használjatok azt se, aztán indulhat is a 2 hét! =)
Csajok ez borzasztó !
Irány a fürdőszoba !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!