Lehet hogy ez szívproblémára utaló jel?
Nem sűrűn de néha tapasztalom hogy nyugalmi állapotban hirtelen nagyon hevesen kezd el verni a szívem.
Csak egy másodpercre de akkor olyan mintha tüdőmet is kiütné a helyéről, mert olyankor egy pillanatra mintha lélegezni sem tudnék.
Utána véget ér, de nagyon fura érzés.
Legutóbb tegnap este lefekvéskor jelentkezett, nem történt semmi csak hanyadt fekve próbáltam elaludni.
Egyébként 34/F évesen nem vagyok elhízva, nem dohányzom, nem iszom és sportolok is.
Igaz sokat stresszelek az elmúlt időszakban.
Köszönöm a válaszokat.
Nem valószínű, sokkal inkább a sok stressz következménye. Legalább a háziorvosig menj el, és vizsgáltasd meg magad vele és megnyugszol.
A sok és hosszan tartó stressz megviseli az egész szervezetet. És menj el orvoshoz. Pár perc, megvizsgál, megnyugtat.
Hello. Hasonlo koru vagyok mint te es ugyanabbol a fajtabol. Velem is elofordul pont ugyanez. Stb stb!!
Szerintem kicsit gyenge a szived. Vannak olyan tipusu emberek akik igy szuletnek de nem azt jelenti h beteg vagy!
Mindannyian masok vagyunk.
En is UKban vagyok 😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!