Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Létezik olyan, hogy valaki az...

Létezik olyan, hogy valaki az átlagnál érzékenyebb a levegő minőségére?

Figyelt kérdés

Elég gyakran fáj a fejem és az utóbbi hónapokban ez valamennyire visszaszorult. Nem tudtam rájönni, mitől múlt el hirtelen, de ezt hiszem most megvan a válasz. Pár hónapja ki lett festve a szobám és előtte penészedett a falam, szóval elhatároztam, a festés után jobban fogok rá vigyázni, így elkezdtem gyakrabban szellőztetni. Egy pár nap után észre is vettem, hogy ha akár csak egy fél órát eltöltök a szobámban, majd kimegyek, ahogy visszajövök, nagyon nehéznek, fojtogatónak, illetve büdösnek érzem a levegőt és muszáj kiszellőztetnem. Mostmár reggelente az az első dolgom, hogy kinyitom az ablakot és amíg zuhanyzok, addig a szobám itt szellőzik magának. Este is, mikor fürdeni indulok, kinyitom és csak akkor zárom be, ha kész vagyok a fürdéssel. Illetve nap közben is kinyitom legalább 4x-5x kb 10 percre (fejenként)

Lehetséges, hogy azért nem fáj mostmár olyan gyakran a fejem, mert sokat szellőztetek és szinte sosincs állott levegő a szobámban?

2019. dec. 28. 02:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Létezik, igen. Simán érezhetted is még a festék szagát. Úgy értem, elég pár molekula is (komolyan).

Szemléletes, valós példa: Én azt sem érzem, ha egész nap benzin, olaj szagban ülök a garázsban, mert szerelek. De ha beviszek a szobába 1 db olajos csavart (aminek nincs is szaga), anyukám már rohan befelé, hogy " Bent szerelsz a lakásban??!" Régen azt hittem, hogy ő valami szuperképességgel van megáldva. És tényleg, a szaglása, mint egy farkasnak.

2019. dec. 29. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!