Mennyi ideig tartanak a nyugtató elvonási tünetek?
A nehezén már túl vagyok, de hónapok óta rajtam van egy feszült, levert közérzet. És enyhén szólva qrvára unom már.
Az orvos a vállát vonogatja, pedig azt ígérte, h ha leteszem a nyugtatókat, akkor jól leszek. Főleg személyes tapasztalatokat várok, a hivatalos tájékoztatókat már mind elolvastam.
Keress egy másik orvost! Mi a francnak bízod az életedet egy, a kérdéseidre, azaz az életedre csak a vállát vonogató sarlatánra magadat?
Egyébként nyugtatója válogatja, és elég rohadt hatásai vannak. A jó hítr az, hogy antidepresszánsról való leszokás még ocsmányabb mellékhatásokkal jár. Erre mit szól a te csodás orvosod?
Mégis mit vársz egy orvostól?
A gyógyuláshoz 90%-ban az ember saját maga tehet.
A többi az orvos és gyógyszer meg a körülmények.
Ha a nehezén túl vagy akkor már csak a könnyebb része van hátra.
Kedves Kérdező, én az egyes voltam, és nem kell a zöld kecskéd, nem azért tépem itt a számat. Én minden kérdésedre válaszoltam, fölösleges szemétkedni velem.
A "köszönöm" lett volna a megfelelő válasz számomra, nem a zöld kezecskéd és vele együtti nyíltszíni bunkózás.
És ennyit rólad.
Kedves 1., 4. Nem bunkóztam, mindent tudok, amiket leírtál. Orvosom szar, nem is megyek hozzá többet. Igen, az antidepik is veszettek, ezt is tudom. Nem bántásból, de mindenki csak hadovál. A kérdésemre szerettem volna választ kapni.
De az összes többit is köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!