Mit tehetnék a buszozás miatti rosszullét ellen?
Én is ilyen problémával szenvedek.A Daedalon tényleg jó.Nekem a legutóbbi osztálykiránduláson az segített.a gyomrom nem bírja a hosszú buszos/autós utakat legutóbb amikor autóval mentem Pestre bemutatóra nem volt nálam gyógyszer ezért reggel üres gyomorral száltam autóba nem volt akkor hányingerem meg semmi de a visszaúttal már megvolt a problémám mielőtt elnidultam volna előtte kb. fél órája bevágtam egy pár szedvicset mert a reggeli koplalás után kezdtem éhes lenni alig vártam hogy hazaérjünk mert a visszaúton már rendesen felfordult a gyomrom.
De a Daedalon az tényleg jó hányás ellen az segített rajtam amikor nem felejtettem elvinni magammal. :)
Vegyél be utazás előtt Dm -ben vagy Rossmannban, bioboltban kapható Valeriana drazsét egy -két szemet!
ha nem segít, (de fog) akkor írass fel Frontint a háziorvossal.
A Frontint nem ajánlom, mert akár függőséget is okozhat. Valeriánát éppenséggel szedhetsz nyugodtan, de kétlem, hogy a hányingered attól elmúlna.
Ellenben érdemes természetes szerekkel próbálkozni, hatásos szokott lenni a citrom rágcsálása, ezenkívül ha jól emlékszem, a gyömbér is csökkenti a hányingert.
A dm-ben kapható valeriána drazsé teljesen természetes gyógynövényalapú.
A te hányingered valószínűleg nem "tengeribetegség",hanem az enyhe pániktünet kísérője, ezért lenne jó, a nyugtató, és feszültségoldó valeriana draszsé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!