Az lenne a gondom hogy kb már 1-1,5 éve heti rendszerességgel heti 2-3 alkalommal fáj a fejem és nem múlik senki sem érti hogy miért anyukám se pedig ő diplomás ápoló nő Szerintetek hogyan tudna elmúlni?
Ui.:
17/F
Az a helyzet, hogy tinédzsereknél fejfájás miatt nem javallt az agyműtét. Te még annyira növésben, változásban vagy, hogy amit ma megállapít az orvos, az holnapra nem igaz. Sportolj, tanulj, kajálj rendesen, aztán majd kialakulsz.
Ja, és ne cigizz. Egyet sem!
Én is szinte mindennapos fejfájással küzdöttem, végül egy homeopata orvos segített. Elküldött mindenféle vizsgálatra, amik negatívak lettek. Egyedül a meszes nyakcsigolyáimról tudok, más okom nem volt a fejfájásra.
Többszöri beszélgetés után, és többféle homeopátiás szer kipróbálása után megtalálta a személyre szabott alkati szeremet, ami használt.
Azóta havi 2-3 alkalommal fáj csak a fejem, mert a frontokra elég érzékeny vagyok.
A homeopátia a természetgyógyászat kategóriája, és ha jó szakembert találsz, használ! Fontos, hogy orvos legyen a homeopata. Nem elég, hogy csak egy lelkes laikus letesz egy homeopátiás vizsgát. Legyen emellett orvos is az illető!
Mielőtt hozzá fordulnál, át kell esned minden alap vizsgálaton. Ha minden negatív, akkor tud segíteni a homeopata orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!