Nootropil infúzió kúra után?
Figyelt kérdés
Nootropil infúzió kúrán voltam szédülés miatt, de nem segített, sőt még rosszabb lett. Az orvos szerint nem kellene rosszabbul lennem, írt fel Arlevert gyógyszert.
Valaki volt már így?
Segített valami?
2019. dec. 16. 21:53
1/6 anonim válasza:
Nem szédülés hanem fülzúgás miatt voltam, de nem segített semmit.
2/6 anonim válasza:
A Nootropil majdnem placebo, szóval ha rosszabb lett, az a negatív placebo hatás miatt lett. A szédülést millió dolog okozhatja, de minden fajtán más segít. Van, amin torna, van amin az idő, vagy gyógyszer, vagy több folyadékfogyasztás, vagy pszichoterápia...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. dec. 17. 07:45
4/6 A kérdező kommentje:
De mi az a negatív placebo hatás?
2019. dec. 17. 07:46
5/6 anonim válasza:
A placebo ugye, amikor a gyógyszerben való hit miatt javulást, pozitív hatást érez a beteg, akkor is, ha igazából semmi hatóanyag nincs benne. Na, hát a negatív placebo (vagy nocebo) hatás ennek ellentéte, amikor nem pozitívat, hanem negatív hatást érez a beteg a hite miatt.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2019. dec. 17. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!