Létezik olyan, hogy valakinek 35 celsius a testhőmérséklete? A normális 36 helyett.
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 15:00
1/6 anonim válasza:
Komolyan kérdezed?Szerinted az az egy fok eltérés életbevágó lehet?Jajj anyám...
2/6 anonim válasza:
Nekem fél fokkal kevesebb, egyébként a normális 36.6 körül van. Én azt olvastam, nem túl jó, de derült ki, mitől van.
Egyébként annak, aki szerint mindegy... szerinted felfelé is mindegy az az egy fok? Nagyon nem!
3/6 anonim válasza:
Nekem is 35,7-36 közt van a testhőm. nálam ez a normális. a 36,5 nálam már hőemelkedésnek számít, ha meg 37, akkor úgy érzem magam mint aki lázas.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem átlagosan 34,5- 35 fok a testhőmérsékletem. Ha beteg vagyok, és 37 fok a "lázam", másnak meg se kottyan, én majd meghalok, olyan gyenge vagyok. A mostani kánikulát én élvezem, másról szakad a víz. Bezzeg télen! Majd megfagyok.
2010. júl. 20. 10:30
6/6 anonim válasza:
Szerintem sem jó a hőmérőd. Egyébként bizonyos eltérés a normálisba belefér,pld.serdülőkorban a normális 37-ig jó.A hőháztartásunk egyéni,de a"láz" mint 37 fok extrém.Az,hogy mennyire vagyunk érzékenyek a külső hőmérsékletváltozásra,szintén eltérő.Nincs ebben semmi furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!