Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lányok, fiúk. Hogyan viselitek...

Lányok, fiúk. Hogyan viselitek a szingliséget és miért választották ezt? Mivel és kivel töltitek az idõt?

Figyelt kérdés

Én teljesen egyedül érzem magam de senkitõl nem akarok függeni és alkalmazkodni,ìgy több idõm és pénzem marad magamra.

Van ilyen rajtam kìvül?

De viszont magamba vagyok zàrkòzva és rossz a hangulatom.

2019. nov. 23. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért választottam mert NINCS IDŐM arra hogy, az iskola, munka, rendszeres úszás, takarítás, bevásárlás mellet még pluszba + 1 emberrel is foglalkozzak. Még a barátaimon felül.

Továbbá nekem ne szólogasson be senki hogy, mit veszek ?, mikor ?, miért ?, mikor takarítok ?, hova megyek ? .....

Semmi közük hozzá ! Az ilyen majd úgy is szerelmes leszel című munkatárs megjegyzéseket csak magamban kiröhögöm. Aha igen, "nagyon valószínű" mikor minden eddigi párkapcsolati "lehetőséget" (15 év alatt volt vagy 5) rövidre zártam azzal hogy NINCS RÁ IDŐM. Bocsásson meg.

Ami egyébként igaz is reggel 4:30-kor megyek munkába és este 9-re jövök meg. Ha meg nem dolgozom iskola, úszás.....

2019. nov. 25. 16:48
 2/2 jdfGabrella ***** válasza:
Mert nem tudok párkapcsolatot kialagittani. Internetezek és minden hónapban van 1 hónap filmje.
2019. nov. 28. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!