Mitől duzzadhatott meg és lett piros a szemem körül?
Reggelre lett ilyen, a szemem alja olyan piros, mintha megégettem volna. Pöffedt is és viszket nagyon, meg ég. Úgy nézek ki, mint aki az egész éjszakát végigsírta (vagy még rosszabbul). Allergiás reakciónak vélem, de nem most fordult elő először, kb. ez a 3. alkalom. Olyan 1.5-2 hetente jelentkezik. Nem tudom, mi okozza. Szeptember végén váltottam új kontaktlencsére, most lehet hogy amiatt van? Ezt nem tartom valószínünek, mert hiszen mindig elmúlik, a lencséket pedig naponta használom. Így gondolom, ha az okozná, akkor mindig fennállna az állapot.
Azelőtt soha nem volt ilyen problémám, biztos nem a kialvatlanságtól van vagy ilyesmi.
Köszönöm a válaszod, de volt már kötöhártya-gyulladásom és ez biztos, hogy nem az. A szememnek semmi baja, nem csipásodik, nem könnyezik és mint írtam, rendszerint pár nap alatt elmúlik szerencsére. Jegelem, vizesruházom, hidratálóval kenem.
A kontaktlencse mindennap új, mivel napit használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!