Lehet agydaganatom?
Aprilisban volt koponya CT es MR vizsgalaton, fdjfajas szedules miatt. Mindketto negativ lett.
De ujra elojottek a panaszok.
Frjfajas tarkotol fejtetoig, halantek, szemig.
Tikkel a szemem, rossz a memoriam, zsibbad a labam, neha rang 1 izom a combomban, magamba olvasva osszetevesztem a szavakat (hangosan olvasva nem), 3 hete a labam megbicsaklott, elestem.
Gyanus jelek.
Elkepzleheto hogy kialakult egy agydaganat?
Picit hipochonder vagyok.
Mi a velemenyetek?
30/F
a lábzsibbadás bármi mástól is lehet
az izomrángás vitamnin vagy ásványanyag hiányától van, nekem páldául szinte már mindenhol előjött.
A kiterjedt fejfájásnak érdemes utána menni mi lehet,de elég meredek megállapítás ez hogy daganatod lenne..
En "biztos" vagyok benne.
Interneten mar utananeztem es sajnoa minden stimmel :(
Szedek pesig C es multivitamint...
Minden egészséges embernek vannak időnként ilyen tünetei, sőt, még durvábbak is. Még hányszor fogod feltenni ezt a kérdést?
Menj el úszni, sétálni, futni vagy ami jobban tetszik, hogy addig se ezen gondolkodj.
2x tettem fel a kerdest, nem 100x.
Azert irtan ki ujra, mert uj tuneteim is vannak
A láb megbicsaklása, gyengesége szívproblémára is utalhat.
De szerintem annak a válaszolónak van igaza, aki azt írta, hogy ne gondold túl a dolgokat. Másnak is ezer problémája van.
A fejfájásod meg már a hipochondria miatt kialakult stressztől is lehet. Minél jobban belelovalod magad, annál inkább fájni fog. Ne olvasgass a neten, hanem gondolj arra, hogy megvoltak a vizsgálatok, semmit nem találtak.
Megvoltak tudom
De azota is kialakulhatott sajnos egy agressziv, gyorsan novo agydaganat
Garantálom, hogy a fejfájásod a nyakadtól van. Első körben menj el egy masszőrhöz, minimum 2-3 alkalommal, és olyan izomgörcsöket fog neked szétnyomni, hogy majd bepisilsz!
Utána egy nyaki röntgen kimutatja majd, hogy a nyaki lordosis kiegyenesedett, ezután elmehetsz gyógytornászhoz, aki tanít pár jó mozdulatot, és jobb lesz.
Ne parázz! 🙂
22L
Nagyon faj a nyakam, rossz a tartasom is sajnos.
Biztos, hogy ez is kozrejatszik.
Es mondjuk biztos segitene az eletemen egy 22 eves lany is, ha ejszaka hozzatudnek bujni ;)
Koszi a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!