Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az mindig, hogy...

Miért van az mindig, hogy folyton úgy érzem , hogy üldöznek engemet és mint ha halucinálnák is?

Figyelt kérdés
Amikor kimegyek a lakásból folyton úgy érzem ,hogy üldöznek és el akanak kapni ránézek folytona autokra és ilyen halucináció szerű roham kap el mint ha hirtelen rápilantának mindehol rendőrautot látnák de pilanatra majd későb elmulik ám ez egyik mentális metegségem a többit inkább nem is sorolom

2019. okt. 25. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Üldözési mánia
2019. okt. 25. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:
vagy esetleg valami szellemi megszálotság én ugy gondolom agy rejtélye világ egyik legnagyob kulcsa de mindenre meg van a megoldás csak az embernek rá kel jönni nekm van egy uj pszihologiai megkísértésem írja ki magában ember duhét ami bántsa írja le valami meg fog változni bene csak írja le bár minden ami leírandó az megmarad rolunk és egy alkotás egy hatalma nagy alkotás ami megmarad és a ember kezem és szeme egyik biologiai azionoisíttó kodjunk a szemünk ugye és kezünk ez nagy dolog de minden minden mogot valami lakozik vagy a sorsal vana baj vagy pedig a génekben van hiba vagy pedig az illető almilyen traumatizált személy let ami hatására kialakult ez a mánia vagy pedig saját oka van rá példáuk valki othonában roszakt tapsztalt élete során és kiakalakult nála üldözési mánia mert részegen othonomban a saját lakásomban négyfal kozot lemondogattam embereket tehát számra vettem a nevuklet na mostan ez univerzum fulebe bejut és isten utjába álíthatja azt az embert fél az ember mert az ember fél a fájdalomtol de nem mindeki kailakul valmi véget de ha viszamondogassa othonában és elnézést kér a személyektől akiket lemondott az üldözési mánia meg van oldva !!
2019. okt. 25. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Üldözési mánia, csak nem értem, hogy miért zavarnak a (képzeletbeli) rendőrautók? Valami bűnözőféle vagy?

Mert nekem a rendőrautók közelsége kifejezetten megnyugtató.

2019. okt. 25. 21:09
 4/4 A kérdező kommentje:
egyrészt megnyugtató egyrészt viszont nem az hisz a rend éorök isten nagy testvérei legalábbis tudatt alatt
2019. okt. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!