39.6 a lázam mégis iskolába küld anyám. Úgy döntöttem bemegyek a suliba és ott szólok valami tanárnak! Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Nem akarom anyámat lejáratni, annyi elég hogy melegnek érzem a fejem vagy mit mondjak? Úgy akarom mondani mintha
ott lázasodtam volna be.
2019. okt. 22. 05:01
1/5 anonim válasza:
39,6 lázzal Te nem itt irogatnál gyakorira... Valamit nagyon elmértél...
2/5 anonim válasza:
Nem kell mondanod semmit, a tanár észre fogja venni, hogy nem vagy jól. Már ha tényleg 39.6 a lázad, és persze, ha be tudsz menni egyáltalán.
Nekem egyszer volt 39.3 fokos lázam, de azt hittem meghalok, olyan rosszul voltam. Kiderült, hogy influenzás voltam, és két hétig tartott, míg kigyógyultam belőle.
3/5 anonim válasza:
Naponta visszatérő slágertéma a "lázasan is beküldenek" "iskolába kényszerítenek betegen, nem engednek orvoshoz" című műsor.
Mondj bármit, hogy rosszul vagy, már ha tényleg ennyi a és egyáltalán be tudsz menni.lázad
5/5 anonim válasza:
39,6-tal nem hiszem, hogy bármelyik anyuka iskolába küldi a gyerekét, azzal menni sem tud az ember, tuti ágynak dől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!