Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 39.6 a lázam mégis iskolába...

39.6 a lázam mégis iskolába küld anyám. Úgy döntöttem bemegyek a suliba és ott szólok valami tanárnak! Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Nem akarom anyámat lejáratni, annyi elég hogy melegnek érzem a fejem vagy mit mondjak? Úgy akarom mondani mintha

ott lázasodtam volna be.

2019. okt. 22. 05:01
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
39,6 lázzal Te nem itt irogatnál gyakorira... Valamit nagyon elmértél...
2019. okt. 22. 05:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mondanod semmit, a tanár észre fogja venni, hogy nem vagy jól. Már ha tényleg 39.6 a lázad, és persze, ha be tudsz menni egyáltalán.

Nekem egyszer volt 39.3 fokos lázam, de azt hittem meghalok, olyan rosszul voltam. Kiderült, hogy influenzás voltam, és két hétig tartott, míg kigyógyultam belőle.

2019. okt. 22. 06:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Naponta visszatérő slágertéma a "lázasan is beküldenek" "iskolába kényszerítenek betegen, nem engednek orvoshoz" című műsor.

Mondj bármit, hogy rosszul vagy, már ha tényleg ennyi a és egyáltalán be tudsz menni.lázad

2019. okt. 22. 06:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
most mennyi?
2019. okt. 22. 08:06
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
39,6-tal nem hiszem, hogy bármelyik anyuka iskolába küldi a gyerekét, azzal menni sem tud az ember, tuti ágynak dől.
2019. okt. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!