Mitől fájhat a szívem éjjel /fizikálisan/?
Figyelt kérdés
inkább éjjel fáj igaz nagyon rosszul alszom2019. okt. 8. 08:19
1/3 anonim válasza:
Ha a szíved fáj az már régen rossz. De mitől olyan biztos, hogy az fáj? Van ott még jó pár dolog ami fájhat, tüdő, bordák köze, nyelőcső, gátor, különböző idegek.
2/3 anonim válasza:
A szíved nagyon ritkán fáj. Ha tényleg az fáj, akkor menj el és nézesd meg magadat, mert időbe telik, mire rájönnek, hogy mi lehet a baj. Nekem komoly szívműtétem volt (2 fémbillentyű és egy pacemaker is van bent) (mellesleg 2 hét kellett, mire rájöttek az orvosok a problémára) és elmondták, hogy ezután néha fog fájni. Ha a jobb oldalt fáj, az is onnan fog jönni, szóval ne lepődjek meg azon sem. S bár ez nekem egy évtizeddel ezelőtt volt, egyszer-kétszer tényleg fáj a szívem egy évben. Én tudom, hogy miért és el is tudom különíteni a fájdalmakat már, de nálad ez nem normális! ORVOS, please!!!
3/3 anonim válasza:
Ez lehet akár éjszakai tachikardia is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!