Megfaztam. Fokhagymat ha aprora vagom es lenyelem mint egy gyogyszert az is ugyanugy hatasos?
Figyelt kérdés
2019. szept. 19. 12:08
1/7 anonim válasza:
Használni nem fog de egészséges. Tedd inkább pirítósra.
2/7 A kérdező kommentje:
mi az h hasznalni nem fog?
de nem szeretnem piritosra tenni
2019. szept. 19. 12:14
3/7 anonim válasza:
Nemigazán. A fokhagymaban lévő antibiotikus cucc csak úgy hasznosul ha összeragják. Nem jegyeztem meg mikor olvastam pontosan miért de valami benne lévő anyagok úgy érintkeznek egymással. Ha csak felvagod és egyben lenyeled akkor semmit nem ér. De ha össueragod is nagyon nagy adag kell allítólag hogy éremben hasson. 1-2 fej per nap. Attól nagyon büdi lesz az ember és lehet a hasa is megfájdul.
4/7 anonim válasza:
Persze, mert bármilyen gyógyszer automatikusan helyettesíthető fokhagymával...
5/7 anonim válasza:
Egyed, ha bírja a gyomrod, természetes antibiotikum, még jobb, ha kombinálod mézzel és citrommal, egyél jó forró, csípős húslevest is.
6/7 anarchy666 válasza:
Nem vagyok tisztában a fokhagyma tartalmával. Csak annyi, hogy könyörgöm ne használjuk már az antibiotijus kifejezést vírusfertőzéseknél.
7/7 anonim válasza:
Nem is a vírusfertőzésről volt szó, hanem a fokhagymáról. :-)))), ami nagyon jó hűléses (vírusos) megbetegedéseknél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!