1 hete folyamatosan szédülök és 2 napja a gyomrom is el kezdett égni. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Ha rágcsálok valamit akkor nem szédülok de ha abba hagyom rögtön. A gyomrom meg folyamatosan ég hiába vettem be gyomor égés ellen bármit is nem hatott..Orvoshoz csak holnap megyek. Köszönöm a válaszokat előre is.2019. szept. 17. 17:54
1/7 anonim válasza:
Szedules esetleg vertigo?
Fuled nem piszkalod? Nekem sokat viszked, fulpucoloval szoktam “vakarni”, es hat masnap, minimum reggel iszonyat mod szedulok. Meg ugytunik vertigom is van.
Fejserules?
Gyogyszer?
2/7 A kérdező kommentje:
Azt tudni kell hogy magas a vernyomasom de arra szedek vernyomas csökkentőt és azóta rendes a vernyomasom tehát attól nem hiszem. Most olvastam el a vertigo(sose hallottam róla) panaszait és hasonlóak nekem is.
2019. szept. 17. 18:09
3/7 A kérdező kommentje:
Semmilyen fejsérülésem sincs
2019. szept. 17. 18:09
4/7 A kérdező kommentje:
Ja és nem viszket a fülem
2019. szept. 17. 18:10
5/7 anonim válasza:
A főorvos úr megmondja mit kell tenni:
7/7 A kérdező kommentje:
Mint kiderült a pajzsmirigyet eredményem rossz lett és mindennek a pajzsmirigyhez van köze úgy hogy most azt vizsgálják folyamatosan
2019. okt. 11. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!