3 órát aludtam az éjjel. Lehet valami bajom? Szédülök. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap már 23:00-kor az ágyban voltam. Egészen 1:30-kor aludtam el. 1:00-kor bevettem neurol 0,25 tablettát. 2 hetet nem szedtem a neurolt. Tabletta nélkül próbáltam elaludni, sikerült is. Ezen az éjjel sokat járt az agyam. Totálisan össze vagyok törve, szemeimet csípi, fejem fáj. Reggeli műszakon vagyok, szóval 4:30 kor keltem. 14:00-kor végzem, és mehetek meló után fogorvoshoz 15:00-kor.
Hogy fogom ezt kibírni? Ugye nem lehet semmi bajom? Nagyon félek.
2019. szept. 16. 05:46
11/12 Ypszilon1980 válasza:
Elolvastad egyáltalán amit írtam?
12/12 anonim válasza:
Kérdező, nyugodj meg! Tisztán látszik a reakcióidból, hogy túlstresszeled a dolgokat. Valójában ezzel ártasz magadnak. Ne pörögj rá semmire. Nem lesz baj, ha meg mégis, akkor lesz, ami lesz. Szinte minden szituációra igaz, hogy volt már rosszabb és lesz is rosszabb. Az állandó idegeskedéssel és stresszeléssel csak megkeseríted az életedet! Saját magadat gáncsolod el az életben. Csak nyugi, és ne hagyd, hogy a félelmeid határolják be az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!