Mitől dugul be a fülem torna után?
Figyelt kérdés
Tetőtérben tornázom, alig van levegő, mindig egy 30 perc aerobik után bedugul a fülem, és vagy 1 órán át nem akar kidugulni. De bedugul ebben a nagy melegben máskor is, ha pl. állok a napon 10 percig. Vérnyomásom 105/65, pulzus 84. Nagyon rossz érzés, mintha víz alatt beszélnék. Mi bajom lehet?2010. júl. 14. 12:30
1/8 anonim válasza:
alacsony vérnyomás
v.ny.ingadozás
2/8 anonim válasza:
amugy mit tornázol?én szobicajozni szoktam rohadt melegben,és majdnem elájulok:S
Nekem is elég alacsony a vérnyomásom.100 alatti
3/8 A kérdező kommentje:
Norbi 1000 kalóriás edzés. Sajna csak a tetőtérben van helyem tornázni, ott meg levegő nuku. 105/63 már annyira alacsony vérnyomás, hogy ez okozza a füldugulást??
2010. júl. 14. 13:47
4/8 anonim válasza:
okozhatja,de inkább az hogy ingadozik.
5/8 anonim válasza:
meg a meleggel,levegőtlenséggel kapcsolatban.Szóval én is olyan helyen csinálom (mert csak ott van lehetőség)ami nem épp kellemes..Szóval elég megterhelő igy,de mozogni kell.
6/8 anonim válasza:
az a baj hogy sajnos én sem tudok máshol edzeni.pedig jo lenne egy jobb környezetben.
7/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálom majd, hogy beállítok egy ventillátort a szobába, hátha nem lesz annyira fullasztó! Ajánlom Neked is!
2010. júl. 14. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!