Miért dugul be az orrom, ha fekszek?
Figyelt kérdés
Ha lefekszem egyből bedugul az orrom és alig kapok levegőt. Kb 2-3 hete van ez. Elég bosszantó, mert "nincs semmi az orromban", de mégis bedugul. Mitől van ez és hogyan tehetnék ellene?2011. jún. 8. 20:57
2/3 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Reggelente mikor felébredek meg tiszta takony leszek. Utána magától kitisztul napközben meg semmi bajom nincs. Este kezdődik előről.
Én elmentem ezzel a háziorvoshoz elküldött arcüreg vizsgálatra ott csináltak egy röntgent, ami kimutatta hogy orrpolipom van, és attól dugul el vízszintes helyzetben az orrom. Választhattam hogy megműttetem, de azt hozzátették hogy az esetek több mint 50%-ban kiújul az orrpolip. Egyelőre még nem vetettem ki, én sem tudom mit csináljak :) Persze lehet hogy neked nem ez a bajod, ne ijedj meg.
3/3 anonim válasza:
attól, hogy az orrlyukadban nincs semmi, az orrüreged még telelehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!