Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A kóla meg az ilyenek mennyire...

A kóla meg az ilyenek mennyire tesznek rosszat a szervezetnek?

Figyelt kérdés
2019. aug. 28. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Ha néha megiszol egy pohárral semmi bajod nem lesz.De ha liter szám iszod akkor elhízást,savtúltengést elbutúlást okozhat.
2019. aug. 28. 21:02
 2/14 huzoro válasza:
43%

Egy neves Amerikai-Japán orvoscsoport kimutatta, hogy a napi egy liter kóla fogyasztása felezi a várható élettartamot.

Természetesen vannak kivételek. Egy tanulmányba olvastam egy olyan esetet amikor egy újszülöttnek csak kólát adtak és négy nap után meghalt.

VIGYÁZZ A KÓLÁVAL!!!

2019. aug. 28. 21:06
 3/14 A kérdező kommentje:
2 naponta szoktam kb 2 ilyen kis pepsit meg inni
2019. aug. 28. 21:07
 4/14 huzoro válasza:
0%
Nem tudom hány éves vagy és mikor kezdted, de lassan véged!
2019. aug. 28. 21:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Huzoro, azt az újszülöttet nem a kóla ölte volna meg hanem a tápanyaghiány, ha képesek lettek volna ilyen kísérletet végezni. De kizártnak tartom, hogy ezt kipróbálták.
2019. aug. 28. 21:40
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Csak ártanak a sav cukor széteszi csontokat beleket a zérós plusz agydaganatot epilepsziat okoz az aszpartam miatt . Ami ipari finomított meg főtt sterilizalt az mind plusz teher a tetnek elveszi a sok vizet nyomelemet mert nem em3szthető . A term3szetesebb nyers dolgokban van emzin vitamin ezekben nincs .
2019. aug. 28. 21:42
 7/14 A kérdező kommentje:
utolsó csak a zéro kóla?
2019. aug. 28. 22:22
 8/14 anonim ***** válasza:

én egész baba koromtól kezdve gimiig rohadt sokat ittam (valaki azt rakott egyszer a cumis üvegemben és utána nem voltam hajlandó mást inni), azóta le szoktam

de nem vagyok sem hülye sem beteg és a japánok kutatásaira cáfolva köszönöm de élek , egészséges vagyok, bár nem nőttem magasra (a családunkban mindenki alacsony szóval ezt sem foghatom a kólára) az egyetlen ami történt velem az volt hogy a tejfogaim fele fekete volt

2019. aug. 28. 23:24
 9/14 A kérdező kommentje:
nekem 2 alul fekete ki kell huzni az is a kolatol van? am rendesen mosok minden este meg reggel fogat szájvizet is használok
2019. aug. 28. 23:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen atttol, mert pl a cukor és hasonlok mindenben van, és gondolom más hosonlo dolgokat is
2019. aug. 29. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!