Érdemes rászokni a délutáni alvásra?
Figyelt kérdés
Ma annyira elálmosodtam ebéd után, hogy ledőltem egy kicsit aludni.
Jól esett, jó lenne rendszert csinálni belőle.
Csak félek, hogy annyira rászokok, hogy mindig igényelni fogja majd a szervezetem, és ha véletlen mégsem fér bele a napomba a későbbiekben, akkor nagyon rossz érzés lesz majd, hogy álmos vagyok de nem érek rá lefeküdni.
Egyetemista vagyok, és mellette dolgozok is. Úgyhogy elég kialvatlan vagyok legtöbbször, tehát rám is férne, ha délután is be tudom iktatni.
2019. aug. 24. 19:16
1/2 anonim válasza:
Igen is-nem is. A szívnek, agynak jó a délutáni szieszta, a mediterrán országokban sem lustaságból csinálják. De abban igazad van, hogy ha rákap az ember, utána nagyon rossz nélküle.
2/2 anonim válasza:
Egész napos munkarendbe nehéz lesz beleiktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!