Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Beteg vagyok vagy a meleg...

Beteg vagyok vagy a meleg miatt van ez?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 3 napban reggel, délben, este fáj a fejem.

Így fekszem, nagyon nehezen alszom el, és így kellek. Nem tudom mikor rosszabb reggel vagy este ... mintha egy kalapáccsal ütnék a fejem.

Napi 4-5 órát vagyok a városban Budapesten, mindenhol építkezés, villamos nem jár, pótlóbuszok, fülledt buszok stb.

Állandó rossz kedvem van (lehet emiatt?) ... nincs étvágyam ..

Szerintetek ez a meleg miatt van?

3-4 nappal ezelőtt nem volt ilyen bajom, és nem is volt ilyen meleg.

2019. aug. 22. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én se bírok aludni a meleg miatt. Egyrészt emiatt fájhat a fejed, másrészt azért vannak kisebb frontok.

Étvágytalanságot is okoz a hőség.

A fáradtság (és a kevés étkezés, bár az annyira nem ha nem is igényled) okozhat rosszkedvet.

2019. aug. 22. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod rendben van?
2019. aug. 22. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 napig fájt multhéten a fejem. Igyál sokat!
2019. aug. 22. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem is 3 napja fáj a fejem rettenetes ez a hőség...olyan mintha egy hajpánt szorítaná, vagy ilyen abroncsszerű fájdalom...én is gondoltam már rá , hogy talán a meleg vagy a huzat miatt van de egyszerűen már kivagyok.

Fülledt meleg, mint mikor jön a vihar de nem ..nem jön és kielégítetlen marad a vágyunk, hogy igen mindjárt jön egy megváltó eső, egy kis lehűlés..szörnyű...utálom a nyarat ezt a szörnyű fülledt, undorító meleget.

2019. aug. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!