Büdös/romlott húst ettünk? Lehet ettől nagyon komoly bajunk?
Ma én és az öcsém a legidősebb nővéremnél voltunk.
Csinált ebédre sült csirkecombot.
Már amikor elénk rakta éreztem,hogy furcsa szaga van.
De udvariasságból elkezdetem eszegetni.
Az íze is nagyon fura volt,tipikus döglött íze.
Egyet megettem de nem bírtam tovább a másikat otthagytam.
Az öcsém is érezte,hogy fura de ő megevett négyet.
A nővérünk megkérdezte utána,hogy miért ettem olyan kevese és én őszintén megmondtam.
Azt mondta,hogy érezte,hogy nagyon büdös amikor felbontotta a csomagot de jól megmosta és alaposan megsütötte úgyhogy nem kell eltúlozni,nem lesz semmi bajunk.
Én mégis aggódom.Már eltelt kb.négy óra azóta és még nem érezzük a tüneteket,de vajon később lesznek?És nagyon betegek leszünk?
Majd holnap gyere vissza szólni, hogy mi van. Ha holnap délig nem szaladtok a WC-re, akkor már megússzátok. De tanulság neked: hogy ha büdös a kaja, nem esszük meg vendégségben sem, és a hülye nővérednek, hogy romlott húsból nem főzünk! Vendégnek meg aztán végképp nem!
Szalmonellafertőzés biztos nem lesz, mert az nem bírja a hőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!