Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Àlmatlansàg? Seg...

Àlmatlansàg? Segìtsèg?!

Figyelt kérdés
Kb 1hete nem bìrok egyszerűen elaludni este.:( tegnap reggel 8kor tudtam elaludni, azelőtt 5kor.:S ha felàllok kb màr szèdülök a fàradtsàgtòl, de elaludni nem tudok. Pròbàltam bevenni nyugtatòt, hàtha segìt elaludni, nmivel màs nincs itthon, de nem segìt... Màskor is volt màr velem ilyen... Mit csinàljàk? Segìtsèg!
2010. júl. 13. 03:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Nap közben el kell fáradni (fizikailag, nem szellemileg).

Hűvös szobában kell aludni. Ha ez lehetetlen, akkor takaró stb. nélkül.

Melatonint kell bevenni.

lefekvés előtt nagyon hideg fürdő.

2010. júl. 13. 04:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Milyen az a melatolin?
2010. júl. 13. 04:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Melatonin*
2010. júl. 13. 04:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért nem alszol, mert nagyon meleg van. Én is így jártam pár éve. Valerianát még megpróbálhatod, azt recept nélkül adják, de ez sem igazán jó megoldás.
2010. júl. 13. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Valeriánától másnap punnyadt és mísz lesz, nem jó ötlet. Lehet egyiptomi módra is aludni, vizes lepedőbe csavarva :))) Bár ahhoz talán még nincs elég meleg.
2010. júl. 13. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!