Miért szédülök napközben?
Figyelt kérdés
Napközben szédülök mostanában, főleg amióta ez a nagy meleg van. Este felé már jól vagyok csak amikor süt a nap akkor szédülök meg hányingerem is szokott lenni.
A melegtől lehet? Azért csodálkozok mert idáig semmi ilyesmi bajom nem volt és nem is vagyok egy gyenge gyerek, sportolok is meg minden de mégis szédelgek.
20F
Ja és iszok eleget.
2010. júl. 12. 13:30
1/7 anonim válasza:
Velem is ez van.Nekem a doki azt mondta,hogy a meleg miatt van.Hát,nem tudom...
2/7 anonim válasza:
Vérnyomásod, vércukorszinted rendben van?
3/7 anonim válasza:
Ugyanígy van velem is, ilyenkor meg szoktam inni egy jó hideg energiaitalt vagy colát, mert megbizonyosodtam róla, hogy ilyenkor leesik a vérnyomásom.
Mérd meg te is mikor így rosszul vagy, és akkor már szűkíted a kört.
20/L
4/7 A kérdező kommentje:
Nem mértem még meg egyiket sem, nincs egyikünk sem, de most azért elmenni orvoshoz hogy megméressem... nincs arra időm, azért kérdezem itt. De lehet hogy vérnyomás vagy cukorszint, nem tudom csak azt tudom hogy nagyon rosszúl vagyok néha.
2010. júl. 12. 13:38
6/7 anonim válasza:
Sajnos itt senki nem tudja megmondani, mi a bajod, hiszen nem vizsgáltak meg. Előfordulhat, hogy a melegtől vagy szarul, ez érthető és gyakori, de kb. 50% az esélye (vagy igen, vagy nem), hogy nem attól. De ezt meg csak doki tudja eldönteni, akár van időd rá, akár nem.
7/7 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom. Reggelente sokat szédülök és van hogy egész nap megmarad. Voltam orvosnál de a vérnyomásom, cukrom jó, vérvételen is voltam egyedül a vas a magas. Nem tudta hogy mitől lehet, azt mondta mert gyorsan kelek fel, de szerintem tutira nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!