Sziasztok! 23 éves lány vagyok, van egy hozzám igen csak közelálló barátnőm,ő 20 évvel idősebb. kb 7 hónapja ismerkedtünk meg, és nagyon összhangban vagyunk, sosem gondoltam volna,hogy egy ennyivel idősebb nőben találok lelkitársat.De most nem is ez a lényeg.Ő nem igazán veti meg a tudatmódosítószereket,a zöld cigi mindennapos, és tuom,hogy nem ritkán kólát is használ, amikor elég sok dolog jött össze a feje fölé.Nem egy gettós narkósnak képeljétek, egyáltalán nem látszik az egész rajta. Viszont én féltem,hogy ennek nagyon rossz vége lesz...még az én koromban, ha valaki beleesik ezekbe a dolgokba, azt mondom jó, van ilyen, mégsem gyilkosság, de ha egy 43 éves nőnél ez már rutin akkor félek,hogy végül kicsúszik a kezéből az egész.Régóta csinálja, már fiatalon is benne volt ezekben, de tartja a mértéket. Ugyanakkor ellóg barátokkal bulizni és akkor meg alkohollal "üti ki" magát.Tudom ez az egész hogy hangzik, de ő tényleg páratlan szívű ember, és olyan érzésem van,hogy hamar el fogom veszíteni....Van egy 10 éves kislánya is. Nektek van tapasztalatotok ilyen téren? A droghasználat tényleg csak személyfüggő?
2019. aug. 1. 22:16
1/10 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy a füvet 100 évig is szívhatja napi szinten semmi fizikai baja nem lesz tőle (eltekintve a dohányzáshoz hasonló hatásokról a tüdőre), ha "nem ritkán" kólára is van pénze az meg elég erős, lévén még a szar is 20kba van belőle.
Mi az a nem ritkán?
2019. aug. 1. 22:28
2/10 A kérdező kommentje:
nos...dohányzik is mellette simán.Sztem 1 doboz 1 nap.(a vékony fajtából,de nem értek hozzá xd) A kóla meg..nem is tudom,mert azért nem találkozunk minden nap, de havonta szerintem párszor biztos..És elég sok mindenre van pénz, de nem egészen tudom,hogy honnan,de nem szeretnék más zsebében vájkálni.Ezekre viszont biztos van pénze mindig.Náluk szerintem mindig vannak cuccok...(rá meg a férjére értem)
2019. aug. 1. 22:31
3/10 A kérdező kommentje:
szóval,a kérdés inkább arra irányult,hogy a kóla mennyire veszélyes hosszútávon?:/ vagy ez a fű,cigi,alkohol,cucc egyveleg...bár elég hülye a kérdés mert egyrészt tényleg szervezetfüggő, de én nem tudok sokat ezekről a szerekről, erős drogot nem próbáltam.
2019. aug. 1. 22:50
4/10 anonim válasza:
a fű semennyire nem veszélyes. amerikában receptre lehet kapni.
Olyat még nem láttam hogy valaki havi szinten többször kólázott és a 60at megérte de biztos van.
2019. aug. 1. 23:04
5/10 A kérdező kommentje:
de ez azert adagban is fugg..nem hiszem h olyan sok lenne, mert akkor nem ugy nezne ki masnap, mint ahogy o kinez.De fogalmam sincs.Multkor egymas utan 2 nap azon porgott.
2019. aug. 1. 23:10
6/10 anonim válasza:
Bizonyára csodálatos ember lehet egy keménydrogos...
2019. aug. 2. 00:19
7/10 anonim válasza:
A kóla az nem olyan kemény drog ám. Fizikai függőséget pl. nem alakít ki. csak a szívedet meg a nyálkahártyád szétbassza és a pszichológiai függőség erős.
egyébként miért ne lehetne valaki jó ember attól, hogy kábítószerezik? nem értem, hogy miért zárja ki egyik a másikat. attól se jó se rossz nem lesz valaki hogy drogozik vagy iszik.
pl. ha rossz hatással van emiatt a gyerekére akkor már lehetne rá ezt mondani, de nem tudhatjuk, rengeteg ember rajta van valamin egész nap és soha nem mondanád meg róluk.
nem csak lecsúszott bűnöző emberek kábítószereznek.
2019. aug. 2. 01:14
8/10 A kérdező kommentje:
valóban nagyon jó ember.Senkivel és semmivel soha rosszat nem tenne.Mindenben meglátja a szépet.Baromi őszinte.Vonzó.És a gyerekre semmiféle rossz hatás sincs.Egyszerűen csak így védekezik valami ellen, ami lenne mindenki,csak ő más eszközökkel.Mindenkinek a maga keresztje...de én nem tudom,hogy mire számítsak..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!