Meddig fogja bírni még ez a fogam?
Figyelt kérdés
Kilyukadt a bal alsó ötös fogam, a mögötte lévő gyökérkezelt, de tönkrement és húzni kell. 2 hét múlva megyek kihúzatni, akkorra van időpontom, de az előtte lévő rohamosan romlik és nem akarom az a fogam is elveszíteni, viszont ameddig a mögötte levőt nem húzzák ki addig nem nyúlnak hozzá. Nem kérdeztem meg a dokit, mert kicsit volt a lyuk, de ebben a vacsora közben a lyuk legalább háromszorosára nőtt, szerintem kitört belőle egy darab és félek, hogy darabokra törik és annak is húzás lesz a sorsa:(2016. nov. 16. 00:30
1/2 A kérdező kommentje:
Az is jó lenne, ha tudnék addig a másik oldalon rágni,de onnan meg tegnap húzták ki a fogam. Két kihúzandó fogam volt, azért azzal kezdtük,mert rettenetesen fájt és muszáj volt. Pici volt a lyuk azt hittem kibírja még ezt a pár hetet, de hirtelen a kis lyukból egy nagy lett:(
2016. nov. 16. 00:57
2/2 anonim válasza:
Ilyen rohamos romlás mellett valószínűleg az a fogad sem ép, én észre se vettem h van lyuk a fogamon csak mikor az éves ellenőrzésre mentem. Szerintem menj el és minél hamarabb nézesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!