Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segitség! Mi a teendő?

Segitség! Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Mit tudnak az orvasok tenni ha valakinek veseköve van???

csepegtető vagy ilyesmi,vagy vmi komolyabb? És ha igen a csepegtető az szar érzés? Nemfájdalmas? mert még sosem adtak a vénámba csepegtetőt és félek h milesz ha az kellesz...

jah am meg már voltunk orvashoz,irt ki vmi gyógyszert,és majd meglássa milesz...

SOS

2010. júl. 11. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nagyapám napi 1 sört ivott és elmúlt a probléma(kipisilte a követ):D
2010. júl. 11. 22:28
 2/13 A kérdező kommentje:

De jó... XD

Én is sok sört iszom... :)))

2010. júl. 11. 22:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Valaki más???
2010. júl. 11. 22:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Nagyon sok folyadékot kell inni,hogy az kihajtsa a követ.ha nem sikerül hogy magától távozzon,akkor én úgy tudom hogy van egy gép amivel összetörik minél apróbbra.Igen,kívülről ütik az oldalad,vagy pontosan nem tudom,lehet hogy a hátad.Inkább,mert ott van a vese.Egy ismerősönmnek van sűrűn veseköve.Ő járt ilyen kőtörésre.

Amúgy a csepegtető alatt az infúzióra gondoltál?

2010. júl. 11. 22:33
 5/13 A kérdező kommentje:

Juuj nekem ütögették,de azt hittem ott halok meg,már azt vártam mikor törik el a bordám... :D :) :S :(

Am hát ha azt úgy hívják magyarul akkor igen! Bocs itt Ukrajnában úgy nevezik...

2010. júl. 11. 22:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon nagyok a kövek akkor műtét, de általában csak rengeteg folyadék. Anyunak is sörkúrát ajánlott az orvos :)
2010. júl. 11. 22:46
 7/13 A kérdező kommentje:

Még kevés van,épp csak h van vmennyi...

És akkkor mit csinélnak? összetörik vagy mi.... :) :(

2010. júl. 11. 22:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem gúnyból kérdeztem rá a csepegtetőre.Csak tudni akartam,arra gondolok-e amire te.külön tettszik ez az elnevezés:)
2010. júl. 11. 23:00
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem is ugy vettem le h ugy mondod! :)

ja hát igen csepegteő...

De az fáj??? :S

2010. júl. 11. 23:09
 10/13 anonim ***** válasza:

"Igen,kívülről ütik az oldalad,vagy pontosan nem tudom,lehet hogy a hátad.Inkább,mert ott van a vese."

Na ez kemény lenne.:) Lehet a veséd előbb zúzódna szét mint a vesekő. Ultrahanggal szokták széttörni.

2010. júl. 12. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!