Azoknak akiknek valamilyen pollen allergiájuk van: jobb lett amióta orvos által felírt dolgot használtok?
Szia!
Milyen tüneteid vannak?Érdemes lenne jövőre az allergiaszezon elött három hónappal kis adagban elkezdeni és fokozatosan emelve az adagot pollentablettát szedni.Szezonban már nem lehet elkezdeni, mert még durvább tüneteket produkálhat. Szezonban aloe vera ital, probiotic, ginkgó plus.Érdemes minőségieket választani. Ezekkel elég jó tapasztalatok vannak.
Jobbulást!
Szia!
Én 3 évesen lettem allergiás :-/
Évente másik hatóanyagot próbáltunk ki az orvossal, talán mindig jobb lett egy kicsit, de az augusztus még mindig durva. Most levocetirizin tartalmú gyógyszert szedek, eddig ez a legjobb. Igaz, korábban szedtem cetirizint, aminek elvileg ugyanúgy kéne hatnia, de akkor sokkal rosszabbul voltam. Egyik sem vényköteles. Talán az életkor miatt is van.
Amit érdemes megpróbálni, és csak orvos írhatja fel, az a szteroidos orrspray. Meg van pár újabb hatóanyag, ami szintén vényköteles. Ha most elmész, valószínűleg felírnak valamit (vagy akár már a háziorvos felírja), de amíg antihisztamint szedsz, nem tudnak allergiatesztet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!