Gluténérzékeny vagyok. Az hogy lehet, hogy ettől nem volt bajom?
Figyelt kérdés
2 éven keresztül majdnem, hogy napi rendszerességgel ettem kínait. Legtöbbször levest meg szószos csirkéket. Most tudtam meg, hogy a szójaszósz búzából készül. Sose volt semmi bajom, pedig nagyon sokszor ettem, és több helyről is. Máskor is ettem már véletlenül gluténos kaját, sose volt semmi bajom tőle. Lehetséges, hogy mégsem vagyok gluténérzékeny? Nemrég láttam a 15 évvel ezelőtti diagnózisomat, és több érték is negatív lett, azóta reménykedek benne, hogy tévesen diagnosztizáltak...2019. márc. 18. 20:34
1/4 anonim válasza:
Először is szójababpasztából készül, és nem minden esetben keveredik búzával. Másodszor lehet, hogy tett valamit a bélrendszereddel, csak nem most fogod érzékelni a tüneteket.
2/4 anonim válasza:
Csináltass egy új vizsgálatot, és kiderül. Lehet félre diagnosztizáltak. Szedjél probiotikumot folyamatosan.
3/4 anonim válasza:
A SZÓJAszósz SZÓJAbabból készül,ami egy hüvelyes növény,nem búzából :)))
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor nézzetek jobban utána. Szójababból, búzalisztből és sóból van.
2019. márc. 19. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!