Bizsu allergia?
Sziasztok
Sose bírta a fülem a bizsut régebben..
Begyullad és mindig fájt nagyon csak az aranyat bírja
De pár éve megszokta és már nem gyullad be tőle
Pár hónapja be lett lőve a fülem 3 lyuk
Aranyozott fülbevalóval
Semmi baj nem volt vele mert alkohollal fertőtlenítettem
Most tettem bele bizsut és érzem hogy valami már nem okés
A kérdés az ha minden nap reggel este fertőtleníteni alkohollal akkor is be fog gyulladni a fülem?
Egyébként érdemes még nemesacéllal próbálkozni, újabban egyre több ilyen alkatrész van Magyarországon, és egyre több ékszer készül belőle.
Arra nem lehet allergiás senki, mert az orvosok ugyanezt a fémet használják műtétekhez.
Szerintem később próbálkozz, pár hét múlva, és fokozatosan.Eleinte csak egy-két órára tedd be a bizsu fülbevalót pár napig, aztán növelheted az időtartamot. De ha bármikor elkezd viszketni, akkor vedd ki, és fertőtlenítsd le a füledet is meg a fülit is. Én is így csináltam, egy kolléganőm szintén. És éjszakára mindig kiveszem még most is.
Ha ez nem válik be nálad, akkor maradnak a nemesfémek, ill. a nikkelmentes bizsuk.
Köszönöm szépen mindenkinek
Első válaszoló nem voltál jópofa :')
Többieknek köszönöm igaz hogy a kérdés az volt ha minden nap fertőtlenítem nem fog e begyulladni de így is sokat segítettetek utolsó válaszoló köszönöm megfogadom a tanácsodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!