Miért "cicakakis"az orrom?
Figyelt kérdés
Parlagfü,+ füvek allergiám van már 30 éve.a legkellemetlenebb hogy dugul az orrom,szinte egész évben orrspray-zek,de májustol tutti biztos.tudom hogy csak egy hónapig ajánlott használni, de mi a fenét csináljak,megfulladok ha nem használom.Rhinathiol-t használok állandóan,egy tartály kb.3 hétig elég.ha végre kidugul az orrom, és szabadon szelelakkor is állandóan piszkálnom kell , mert száradványok," cicakakik" maradnak benne.mi a fenét csináljak már? ti milyen orrspray-t használtok dugulás ellen? AWAMYS kilőve, nem jó semmire.2018. szept. 22. 21:21
1/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy folyamatosan nedvesen tartsd az orr nyálkahártyáját. Ehhez nem kell hatóanyagos orrspray, elég a fiziológiás sóoldatos is, pl. a Sterimar. De az is jó, ha egyszerűen minden kézmosáskor vizes ujjal kimosogatod kicsit mindkét orrlyukat, aztán kifújod az orrodat.
2/7 A kérdező kommentje:
Sterimar. - nem jó semmire,unguentum nasale orrkenőcsöt szoktam néha használni, de lecsurog a garatomra és állandóan krákognom kell tőle
2018. szept. 22. 21:58
3/7 anonim válasza:
De mondom, hogy a nedvesítés a lényeg, akkor nem lesz cicakakis.
5/7 A kérdező kommentje:
#4-hát igen valószinű föggő vagyok,de nem tudok mit csinálni, különben megfulladnék.műtét nem lesz az biztos.megpróbálom többet kenegetni.orvoshoz elmenni itt a városunkba....na arról inkább nem is beszélek.
2018. szept. 23. 09:21
6/7 anonim válasza:
Szia!
Próbáld meg aloe firsttel fújni, nedvesíteni. Jobbulást!
7/7 A kérdező kommentje:
#6 köszi utánanézek.
2018. szept. 23. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!