Mire lehetek allergiás, hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Mindig este jön ki, hirtelen. Vörös lesz az arcom és felpuffadok, azután iszonyatos módon folyni kezd az orrom. Bedugul, és hiába fújom-fújom, nem múlik el. A légzésem is nehezebbé válik, kaparni kezd a torkam is. Van macskám, kutyám is, napközben sokat vannak velem, de akkor nincs semmi tünetem. Mindig késő este, lefekvés előtt jelentkeznek a tünetek. Párnát és ágyneműt is cseréltem már, kitakarítottam mindent alaposan és kiszellőztettem, de csak nem múlik el, megnehezíti az alvást, sokszor fél éjszaka nem tudok aludni emiatt, reggel pedig hulla vagyok, és mindenki azzal jön, hogy milyen fáradtnak nézek ki, meg lila a szemem stb. Orvoshoz pedig hiába megyek, hogy kezeljen, ha azt sem tudom mitől van. Valakinek ötlete esetleg, hogy mi lehet ez?2018. aug. 31. 00:58
1/3 A kérdező kommentje:
Még csak annyit: a kutya-macska éjszaka nem alszanak bent, és napközben sem jönnek be a szobámba (ahol alszom), legalábbis nem tudok róla.
2018. aug. 31. 01:00
2/3 anonim válasza:
Orvoshoz nem hiába mész. Elküld kivizsgálásra. Allergia teszt kB 15 perc, és 1 óra sorban állás. Ha megvan az allergia okozója, jön a kezelés. Van nagyjából 87 felé gyógyszer, ami segít. KB 2 tucatnyi kipróbálása után találsz olyat, ami beválhat.
3/3 anonim válasza:
Ne te dönts el, mit tud az orvos.
Ha nehéz légzésed van, már holnap menj háziorvoshoz! Ne játszd az áldozatot. Keresd a megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!