Mikor kezdjem el szedni az antihisztaminos gyógyszert?
Én akkor szedem, ha tüneteim vannak. Nem jön elő minden évben az allergiám.
Ha így nem jó neked, akkor figyeld a pollen térképet. Akkor el tudod kezdeni a gyógyszer szedését még a tüneteid előtt, de már akkor amikor jelen van a pollen.
Szia!
Érdemes lenne a gyógynövényeket kipróbálnod. Sok jó tapasztalat van velük és nincs káros mellékhatásuk.
Gyógynövények sz@rt sem érnek,legalábbis erre. Elég sok tapasztalatom van már...
Akkor is elég szedned ha már érzed a tüneteit.Én is így teszem,már pár napja szedem is.
Ha nem egészen használ neked,akkor az azért van csak,mert a te szervezetednek az nem az igazi.
Én is nehezen,de megtaláltam a legjobbat számomra,igaz vényköteles is.
Ellőtte jó félét kipróbáltam,de nem voltak az igaziak.
Szia, én általában már egy hónappal augusztus 15 előtt elkezdek gyógyszert szedni (nekem is ekkortól durvul be). Annyira nem szokott így vészes lenni, de azért folyik rendesen az orrom.
Idén sajnos ez nem történt meg, ma voltam orvosnál, Lendint írt fel a doki, kíváncsi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!