3-4 hete viszket a két combon oldalt most a derekam is kis részen, illetve a jobb alkarom nagyon?
Nem jár kiütèssel!!!
Csak viszketessel,melegben nem fokozódik....hanem szinte állandóan viszket......
Voltam borgyogyasznal nem tudta mi okozza csak hebegett habogott...a végén benyögte hogy lehet rühes vagyok.....de én szerintem biztos nem az!
Nem volt kiütés most sincs csak annak néz ki mert kivakartam....szerintetek hova forduljak,mit csináljak
..mi lehet ez?
N 31
A rühesség kiütéssel jár...illetve a hajlatokban jelenik meg, ujjak között , csuklón nemi szervek fele, fenéknél.....hónaljnál, térd mögött, nekem sehol nincs ilyen helyeken!
semmi kiütés..csak irtóra viszketés......és kivakarástól sebek főleg alkaromon illetve a jobb combomon.....
el akarok menni vérvételre, lehet cukorszintemmel van gond, korabban nem volt de durván nyomtam az energiaitalt elmúlt 2 évben, napi 2-3-4 burn....tudom hogy ez a szivemnek sem tett jót.....de lehet nem ez a gond, szoliba is jartam többször, viszont mindig hasznaltam krémet előtte , utana, mar nem jarok miota ez van, meg ott letakariottak a helyet...nem tudom....
sebborhea dermatitisz sem lehet, az a fejemen volt, de egy idoben jelentkezett kábé.....viszont akkor lennének kiütéseim, arra meg a diprosalicot használtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!