Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Katéter anyagától lehet...

Katéter anyagától lehet allergiát kapni?

Figyelt kérdés
2 napig volt bennem katéter és utána iszonyatosan viszketni kezdett lent mindenem, meg bevörösödött nagyon durván. Nem tudok másra gondolni mert pont előtte voltam nőgyógyásznál és minden oké volt, tüneteim sem voltak. A másik tipp, hogy 2 napig nem tudtam mosakodni sem mert az intenzíven voltam.
2017. dec. 28. 22:01
1 2
 11/13 anonim válasza:
Végzett biológusként eléggé nagy szégyen, hogy nem tudom hogy ez nem lehet allergia. Érettségim meg nyilván van nem is akármilyen ha orvosira járok. Szóval ez nagyot szólt mint barackra a tej. Szüleimet meg ne becsméreld, nem ismered őket, a munkásságukat meg pláné nem ismered, látatlanba mondom, hogy külön-külön többet tettek le az asztalra, mint te életed végéig fogsz. Ketten együtt 5 doktorijuk van.
2017. dec. 31. 15:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Lehetne, hogy nem itt éled ki az agressziódat és frusztrációidat? A szüleid meg tragikusak lehetnek ha ilyen nyomi gyerekük van. Képzeld allergia volt mert egy allergiaellenes krémtől elmúlt az egész.....pedig de jó lett volna mentőt hívni....😁 butuska libuska
2018. jan. 1. 01:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Milyen lehet a nem is akármilyen érettségi? 😁 Vetted az Ecserin? Egyébként vadidegenként milyen alapon ítéled meg egy másik ember munkásságát? Eltartott kislányként nem igazán kérkednék más dicsőségével....mert roppant szánalmas.
2018. jan. 1. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!