Vizszerű takony folyik az orromból, ez allergia? 🤧
Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 16:06
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül, lehet megfázás, Túl forró étel v csipős étel evés után is előfordulhat
2/7 anonim válasza:
Nekem a nátha kezdődött így, később sűrűbbé vált.
3/7 Mansour válasza:
Ha rendszeres (viszza-vissza térő), és nem lesz sűrűbb, akkor nagy valószínűséggel allergia.
4/7 anonim válasza:
Ha pár napig nem jön más tünet elő (torokfájás, duzzadt nyirokcsomók, láz stb), akkor valószínű allergia. Ha el is dugul, nem kapsz jól levegőt, de közben folyik a "víz" belőle, akkor tuti az. Felnőtt korban is előjöhet, nekem pár éve van (34 vagyok), évente pár nap, van, hogy egy évben nem is volt. Orröblítés vízzel (felszív - nem tüdőre :-), kifúj, többször), ha már nagyon rossz, pár fújás orrspray, de csak ha dugul, és mindig meg kell várni, hogy hasson (van, hogy 1 óra!); illetve a következő fújást csak akkor, ha még mindig elkezd dugulni, nem szabad rászokni. Ha tüsszögés, könnyezés is jön és "nem lehet kibírni" (nem lát, nem hall, mert állandóan tüsszög, nem tud autót vezetni), akkor 1 allergiatabletta. Ha 1 hétig még mindig kell orrspray v. tabletta, akkor menj allergológushoz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. okt. 20. 17:26
6/7 anonim válasza:
Nekem akkor vízszerű a taknyom, ha sok port lélegzek be. Például most egy brutálisabb nagytakarításnál otthon. :-D
Allergia nálam olyan, hogy hetekig folyamatosan folyik az orrom, könnyezik a szemem, nehéz a légzésem, szóval nem a takony állaga számít, hanem hogy mennyi és meddig jön. :-)
7/7 anonim válasza:
Olyan is van hogy genny folyik az ember orrából 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!