Vannak olyan készítmények, amelyek nektek beváltak allergia ellen? Egy ismerősöm allergiás, tüsszög, folyik a.
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy volt allergia teszten (vagy min). Porra és néhány növényre érzékeny.
Ti mit szedtek? Mitől javult az állapototok? Mit kerüljön el az ismerősöm? Mit egyen, mit ne?
Étrend-kiegészítők? Mik váltak be nektek?
2016. jún. 23. 12:32
1/9 acelsziv válasza:
Én Dr. Lenkei vitamincsomagot szedek. Nálam augusztusban van egy nagyon durva allergia. A második nap után tünetmentes voltam.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Milyen vitamincsomagot pontosan? Vagy csak egyfajta van Lenkeinél? Ha tudsz, adj meg kérlek linket, jöhet privátban is, ha nem szeretnéd, hogy reklámnak nézzék a modik. Köszi!
2016. jún. 23. 12:50
3/9 acelsziv válasza:
Ez az. Ha törölnék elküldöm privátban.
Jó kis csomag, de ha nem használ tudsz váltani nagyobbra.
És sok sok víz. Erre nagyon figyelj.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
(Egy ismerősöm allergiás, majd megmondom neki, hogy fogyasszon sok vizet!)
2016. jún. 23. 13:23
5/9 anonim válasza:
Én már néhány éve kálciummal vészelem át a parlagfű szezont.
6/9 NUBocska válasza:
Én Xzayl-t használok, nekem segített, ja és igen sok sok sok víz :) Továbbá akik allergiások azoknak azt szokták ajánlani, hogy hetente legaláb 2x hajmosás, és gyakori párnahuzat csere.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönjük a jó tanácsokat! :-)
2016. jún. 23. 14:56
8/9 anonim válasza:
- Zilola
- Sós vizes orrmosás
- Kálcium pezsgőtabletta
Ezeket minden reggel.
Napközben néhány szippantás "Nózi"-ból: [link]
Nekem ezekkel sikerült enyhíteni a tüneteket.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
A sós vizes orröblítésre nem hajlandó, pedig az szerintem is nagyon jó. Azért még említeni fogom neki!
2016. júl. 5. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!