Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Én vagyok a paraszt, hogy nem...

Én vagyok a paraszt, hogy nem bírom elviselni?

Figyelt kérdés

Kollégám (közvetlen mellettem lévő asztalnál ül) allergiás. Január 1-től december 31-ig 0-24 szipog, krákog, szürcsöl, harákol. Egyetlen egyszer adtam neki zsebkendőt, hogy szipogás, orrszívás helyett használja ezt, nekem van még belőle bőven. Erre közölte, hogy allergiás, és nem használ semmilyen gyógyszer, és felesleges orrot fújnia, mert fél perc múlva úgyis újra kellene.

Értem, hogy beteg, elfogadom, toleráns vagyok. De tényleg ez a normális hozzáállás egy allergiás részéről, hogy felteszi a kezét, hogy 'boccs, allergiás vagyok, viseld el a szipákolásomat'?!

Mit lehet/érdemes neki mondani? Nem megbántani akarom, meg basztatni se, de nem egyedül ül egy szobában, és engem konkrétan zavar, mikor benne vagyok egy 3 soros excel képletben, hogy hangosan megszívja az orrát...

Én nő vagyok, ő férfi.

2017. okt. 17. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Érthető hogy zavar, de nem lehet sokat kezdeni vele. Ha valakinek folyik az orra mert irritálja valami, akkor akár percenként is fújhatná, akkor is folyni fog. Arról nem beszélve hogy ebben az esetben a rituális orrfújásra lennél kiakadva.

Én a fülhallgató használatába menekülnék, ha megoldható. Hosszú távon pedig valakinek le kell lépnie ha elviselhetetlen (neked, nyilván nem fognak áthelyezni/kirúgni valakit mert szipog).

2017. okt. 17. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem és én nagyon keményen megmondaném meki a magamét, többek között hpy el lehet takarodni az orvoshoz.

Egyébként nem biztos h allergia,nekünk egyik tanár csinálta ezt, kiderült, ideges és azért, ez potcselekvls

2017. okt. 26. 07:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt nála, a.ot már észre sem vett.
2017. okt. 26. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!