Koffein allergiám lenne? (többi lent)
Figyelt kérdés
Pár éve áll fent ez az állapot, régebben ittam kávét, semmi bajom nem volt tőle, de az utóbbi néhány évben nem bírom. Ha megiszok egy csészével, legyen az akár egy cappucino, ideges leszek és legyengülök. Volt egy emlékezetes esetem, amikor egy jegeskávé elfogyasztása után fél órával úgy legyengültem, hogy azt hittem összeesek, kb olyan tüneteket produkáltam, mint mikor leesik az ember vércukra, pedig ettem előtte.
Szóval a kávéfogyasztás utáni gyengeség és ingerültség lehet koffein allergia/érzékenység?
2017. szept. 6. 20:43
1/1 timeamagdolna válasza:
Létezik olyan, hogy a kávénak "fordított hatása" van. Velem is történt már ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!