Tejfehérje allergiás mit ehet?
Figyelt kérdés
Valószínű kisbabám (6 hetes) tejfehérje allergiás, nyilván csak szopizik, de most a milumil komfort 1 írták fel neki. Nem midnen áron akarnám tápszerezni, tehát ha valami szigoró "tejfehérje diétával" jobban lenne azl enne a legjobb. Tudtok segíeni mit ehetnék?
Pl rízstejet ihatok azt tudom, de szóját nem mert a picit allergizálja (tehát 2 dologra is kel figyeljek :( )
2017. aug. 7. 13:16
1/4 anonim válasza:
Nincsen gyermekem, nem vagyok jártas a témában, de egyszer azt olvastam, hogy az anyatejben is van tejfehérje ,ezért irnak fel tápszert, de bocsánat ha hulyeséget mondok. Szerintem ennek nézz utána. Nekem is ilyen allergiám van, és ezzel az a baj, hogy nem csak tejterméket nem lehet fogyasztani (laktozmenteset sem) hanem bizonyos összetevőkre is kell figyelni, amik pl lehetnek akárcsak egy mezei kekszben is. Keress rá a neten, hogy mikre kell figyelni. Nekem is van egy összetevős listám, de sajnos azt most nem tudom neked bemásolni, mert nem vagyok gépközelben. Erre amugy a legeslegjobb megoldás, ha csak azt eszed, amit otthon fozol, és tudod mi van benne. Az elore elkészitett gyors "csak ki kell sutni" kaják felejtosek, szinte az összesben van olyan, amit nem fogyaszthatsz. Persze vannak kivételek is. Egyébként a tej potlására vannak kulonbozo növényi tejek, habár szerintem a mandula ás kokusz tejen kivul mind ihatatlan. Növényi tejszinek is vannak, illetve a vegán kajában nincsen tej.
2/4 A kérdező kommentje:
kókuszt nem szabad mert alelrgizál, rizset iszok....biztos van bizonyos tejfehérje anyatejben is, hisz anyatej, de ha minimálisra tudnám csökkenteni a sírást már megérte :)
mert sok tejem van, kár lenne, a "nagyot", több, mint 1 évig tudtam így etetni (persze akkor már rendes ételt is evett)
2017. aug. 7. 13:37
3/4 A kérdező kommentje:
te miket eszel? úgy értem pl csirkemell és rízs iylesmik?
2017. aug. 7. 13:37
4/4 anonim válasza:
Azt nem tudom te mit ehetsz... de a baba inkább Milumil Peptit, vagy Neocatet, Allernovát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!