Szénanátha? Kezdődhet felnőttkorban is?
Sziasztok!
37 éves vagyok és eddig semmilyen légúti allergiám nem volt. Vidéken nőttem fel, majd felnőtt korában kijártam, végül visszaköltöztem vidékre. Ki voltam végig téve mindenféle pollennek, fűnek stb..
Két napja szénanáthára jellemző tüneteim vanna (orrfolyás, tüsszögés stb.). Van körületöttem virágzó hársfa, parlagfű (írtottam is, de a közelben sok van), fűzfa, és a közelben sokféle virágzó növény.
Kezdődhet az allergia valamire felnőttkorban is? A tünetek alapján másra nem tudok tippelni, csak allergiára.
Köszönöm szépen! Az idén olyan házba költöztünk, amelynek az udvarán két hársfa van. Két napja hársfavirágot szedtem, s aztán jelent meg.
Lehet ez az allergia összefüggésben azzal, hogy egy elhúzódó gyulladásos betegség következtében viszonylag legyengült az immunrendszerem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!