Cicumicaa kérdése:
Bedagadhat reggelre a szemem? Surgos) (lent)
Figyelt kérdés
Ma voltam szemorvosnál. Azt mondta hogy enyhe allergiám lehet és azért vakartam a szemem meg már 4 napja fájt. Az szemész kifordította a szemhéjam és mondta h enyhe allergiám van és sebes a szemhéjam belul. Ahogy kiforditotta lehet amiatt de lehet a piszkalastol a szemhejam szele kicsot dagibb lett. Most ég meg kicsit fáj. Ja és a balt piszkáltam mindig meg az is fáj csak és az is dagi. A bal szemem fog tovább dagadni vagy összeragadni? Köszönöm.2017. máj. 11. 21:14
1/1 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a szemeddel mi fog történni, de a helyedben felkeresnék egy allergológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!