Reggelre feldagadt a szám egy kivcsit. Mitől lehehet? Valami gyógyszer rá?
Figyelt kérdés
Adjatok vala,i gyors hatásos gyógmódotszeretném ha minél előbb elmúlna. Fáj a mandulám is. Mi lehet ez ??? Segítsetek2013. aug. 21. 05:22
1/4 anonim válasza:
Nem ettél, ittál valami szokatlant? Lehet, hogy allergia. Calcium Sandoz pezsgőtabletta van otthon? Azt nyugodtan szedhetsz, ha nem allergia, ettől nem lesz semmi bajod. Ha nem múlik menj orvoshoz!
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó nem volt orális szex még szex se
2013. aug. 21. 05:54
4/4 A kérdező kommentje:
Az elmúlt napokban sűlt krumplit ettem rántott sajttal meg hússal,ettem még gyümölcslevest,ittam energia italt hellt attól sose volt semmi bajom.Vajas sajtos kenyeret ettem még meg dinnyét meg volttam strandon ott ettem gyümölcssalit volt benne megy ribizli szőlő barack,eper,dinne sok mindem volt benne.Egy magnumot ettem még.Használok most hüvelykúpot,meg krémet.Mi lehet ez??? Sose vot ilyen.Az uncsi tesòm után ittam de neki akkor nem volt semmi baja
2013. aug. 21. 05:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!