Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Melyik lehet ez az allergia...

Melyik lehet ez az allergia gyógyszer?

Figyelt kérdés

Most volt az ATV híradójában, hogy van valami nem támogatott allergia gyógyszer, ami természetes anyagú és fokozatosan emelve az adagot egy idő után visszaállítja a szervezet természetes immunitását és ezzel megszünteti az allergiát.

Melyik lehet ez?

2013. aug. 16. 18:31
 1/3 anonim válasza:
Hánykor? Lehet, hogy fenn van az oldalukon a videó.
2013. aug. 18. 11:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Láttam a riportot és nem mondtak nevet.

Pont ezért kérdem, hátha valaki ráismer.

2013. aug. 18. 12:07
 3/3 anonim válasza:

Megtaláltam a videót, ez a link:

[link]

28:26-tól kb.

Dr. Kósa Lajos allergológus a Svábhegyi Gyógyintézetben praktizál elvileg. ( [link]

Ezzel a névvel talán már el lehet indulni a keresőben, illetve, ha anyagilag megteheted, szerintem, keresd fel.

Én már 13-15 éve allergiás vagyok (fűfélék), májustól szeptemberig, augusztusban nem kapok levegőt az orromon. Eddig gyógyszert szedtem, de idén eldöntöttem, hogy inkább megerősítem az immunrendszerem. Igyekszem minél több gyümölcsöt enni, valamint magneb6-ot iszom. Ezt körülbelül 1 hónapja teszem, és másfél hónapja nem vettem be gyógyszert. Összesen 2-3 nap volt vészes, és most először, kapok az orromon levegőt augusztusban.

2013. aug. 18. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!