Melyik lehet ez az allergia gyógyszer?
Most volt az ATV híradójában, hogy van valami nem támogatott allergia gyógyszer, ami természetes anyagú és fokozatosan emelve az adagot egy idő után visszaállítja a szervezet természetes immunitását és ezzel megszünteti az allergiát.
Melyik lehet ez?
Láttam a riportot és nem mondtak nevet.
Pont ezért kérdem, hátha valaki ráismer.
Megtaláltam a videót, ez a link:
28:26-tól kb.
Dr. Kósa Lajos allergológus a Svábhegyi Gyógyintézetben praktizál elvileg. ( [link]
Ezzel a névvel talán már el lehet indulni a keresőben, illetve, ha anyagilag megteheted, szerintem, keresd fel.
Én már 13-15 éve allergiás vagyok (fűfélék), májustól szeptemberig, augusztusban nem kapok levegőt az orromon. Eddig gyógyszert szedtem, de idén eldöntöttem, hogy inkább megerősítem az immunrendszerem. Igyekszem minél több gyümölcsöt enni, valamint magneb6-ot iszom. Ezt körülbelül 1 hónapja teszem, és másfél hónapja nem vettem be gyógyszert. Összesen 2-3 nap volt vészes, és most először, kapok az orromon levegőt augusztusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!