Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Kinek melyik allergiagyógyszer...

Kinek melyik allergiagyógyszert vállt be eddig legjobban? Milyet lenne érdemes szedni?

Figyelt kérdés
Elég súlyos allergiám van, eléggé megkeseríti az életemet... Eddig Telfastot, Aeriust, Cetirizin Hexalt szedtem. Most kivonták állítólag a Cetirizin Hexalt a forgalomból, de nekem kellett egy másik gyorsan, így a Cetirizin EP-t vettem meg, de ez sem tökéletes. Kb. már 12 éve, télen nyáron szednem kell minden nap a gyógyszert. Létezik olyan, ami mégha nem is teljesen, de majdnem 100%-osan jó? Még annyi a fontos, hogy nem szeretnék hízni tőle mégjobban...

2013. júl. 1. 07:52
 1/3 anonim válasza:

Heló! Én is elég durva allergiával küszködök, bár csak a nyári időkben. A kinti mindenféle növényi portól orrfolyás, erős szemviszketés és gyulladás kezd kijönni rajtam. Ha a lábamat egy (nem tudom milyen) növény éri akkor az elég durván kihólyagosodik. Én Zyrtec-et szedek (remélem jól írtam a nevét) A pontos mellékhatásait nem tudom, de annyi biztos hogy álmosító hatása van.

Emellett NAGYON JAVASLOM a sok mozgást. Nem tudom milyen alkat vagy és hogy pontosan mire van szükséged, de én mezőgazdaságban szeretnék dolgozni és ezért az allergia nagy ellenségem. Viszont ha fizikai munkát végzek ami legalább kicsit is megterhelő akkor az allergia fokozatos enyhülését tapasztalom.

2013. júl. 3. 19:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! A mozgással nincs baj, az rendszeresen megvan, hiszen imádok sportolni :) Viszont ha nem szedném a gyógyszert, tuti fogynék vagy 3-4 kilót szerintem, és lehet könnyebben is menne le. De még nem találtam meg azt a gyógyszert, ami tökéletes lenne :)
2013. júl. 4. 09:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! A gyógynövényeket próbáltad már?Sok jó tapasztalat van velük. Jó pár olyan ismerősöm van, aki már tünetmentes. Ha esetleg érdekel, akkor emailben elküldhetek pár tapasztalatot.A gyógyszerek általában csak a tüneteket kezelik, nem az okot szüntetik meg és egy csomó káros mellékhatásuk is van.
2013. júl. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!