Evetke1234 kérdése:
Ez lehet allergia?
Figyelt kérdés
Van a kanapén egy sarok, ahol mindig a macskám szokott feküdni. Elbóbiskoltam a kanapén úgy, hogy a fejem pont ott volt ahol ő szokott aludni és fél óra múlva arra keltem fel, hogy egyáltalán nem kapok levegőt az orromon és piros kiütések voltak a mellkasomon, de kiültem a friss levegőre és egy fél óra múlva mind a kettő elmúlt. Ez lehet macskaallergia??2017. márc. 5. 16:13
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez allergia. Utána néztem és ezt írta ki:
A macskaallergia tünetei érinthetik a szemet, az orrot, a fület, a torkot, a tüdőt, illetve a bőrt.Ha a tüdő is érintett, akkor feszítő mellkas, köhögés, zihálás, levegő utáni kapkodás.A bőrön pedig viszkető vörös foltok vagy csalánkiütések jelentkezhetnek.
De nem biztos, hogy allergia. Nekem három macskám van és a húgom a porra allergiás és a macskáim néha porosak, ezért néha tüsszög és piros a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!