Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Az allergia gyógyszerek...

Az allergia gyógyszerek mennyi idő alatt hatnak?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy hónapokig kell szedni egyes fajtákat, hogy hassanak. Ez igaz? Ha igen, akkor melyek ezek?
2017. márc. 2. 21:08
 1/2 anonim válasza:
Az allergia úgy nem gyógyítható, mint mondjuk egy influenza, hogy szeded x ideig a gyógyszereket, aztán elmúlik... Ez nem múlik el. A gyógyszerek rendszeres szedése átmeneti tünetmentességet csinál. Azt pedig (nálam legalábbis) még aznap eléri (szednem kéne rendesen a gyógyszereket, de nem érzem szükségét, csak ha kijön az allergiám (értsd köhögök, fulladok), akkor pedig rövidesen megoldják a problémát :) )
2017. márc. 2. 23:17
 2/2 anonim ***** válasza:
A kérdező szerintem arra gondolt, hogy mennyi idő után kezdenek el hatni. Szerintem kb 2 hét az átlag, de gondolom nem mindegyik ugyanúgy működik. Szeded x ideig, addig nem érzékelsz fokozatos javulást, pont olyan rossz minden mint előtte, aztán amikor letelt az x idő, akkor szinte rögtön érzed a változást. Legalábbis nálam ez volt.
2017. márc. 3. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!