Az allergia gyógyszerek mennyi idő alatt hatnak?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy hónapokig kell szedni egyes fajtákat, hogy hassanak. Ez igaz? Ha igen, akkor melyek ezek?2017. márc. 2. 21:08
1/2 anonim válasza:
Az allergia úgy nem gyógyítható, mint mondjuk egy influenza, hogy szeded x ideig a gyógyszereket, aztán elmúlik... Ez nem múlik el. A gyógyszerek rendszeres szedése átmeneti tünetmentességet csinál. Azt pedig (nálam legalábbis) még aznap eléri (szednem kéne rendesen a gyógyszereket, de nem érzem szükségét, csak ha kijön az allergiám (értsd köhögök, fulladok), akkor pedig rövidesen megoldják a problémát :) )
2/2 anonim válasza:
A kérdező szerintem arra gondolt, hogy mennyi idő után kezdenek el hatni. Szerintem kb 2 hét az átlag, de gondolom nem mindegyik ugyanúgy működik. Szeded x ideig, addig nem érzékelsz fokozatos javulást, pont olyan rossz minden mint előtte, aztán amikor letelt az x idő, akkor szinte rögtön érzed a változást. Legalábbis nálam ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!