Meg szeretnem kerdezni, hogy plazmaadasnal mennyire fontos betartani a tetovalas szabalyt, hogy 6honap utan? Mert szeretnek minel hamarabb adni.
Szerinted? Nem véletlenül találják ki ezeket!
Ha 6 hónap a szabály, akkor annyi! Ezt orvosok, egészségügyi szakemberek állítják össze, nehogy már itt kérj idiótáktól "segítséget"!
Egyébként nem plazmaadás, nyugodtan írhatod, hogy véradás....................
Én egyszer rákérdeztem, és ez amolyan biztonsági szabály, mert idegen tűvel érintkeztél, és az azzal terjedő betegségek lappangási ideje miatt kell ennyit várni.
De ugye tudod, hogy "kedves" kormányunk 3500 Ft-ban maximalizálta (nem jár bónusz sem) a plazmaadásért adható költségtérítést?
Az első válaszoló meg mi a túróért válaszol, ha valótlant állít???
6 hónap az alap viszont mielőtt adhatnál plazmát van egy vérvétel ahol bevizsgálják hogy jó-e a minta, ha nincs baj adhatsz, ha pl semmi gond nem volt a tetkóval nem lesz baj, nekem kb 5-5.5 hónapos volt mikor elrángattak de ha volt baj, pl fertőzés vagy komplikáció akár többet is érdemes várni.
Első meg hülye, a plazmaadás és véradás két teljesen külön dolog, ha már kioktat valakit tudhatná egyáltalán miről beszél.
Úristen de gyökér az első te jó ég XD plazmaadás is létezik, nézz utána, mielőtt fa szságokat írogatsz...
Igen, 6 hónapot tartsd be mindenképp, én is betartottam, addig meg munkából jött a pénzem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!