Hol tudok olyan allergiavizsgálatot csináltatni, ahol egy összetevőt is nézethetek és bem kell egy egész panelt nézetnem?
Figyelt kérdés
Kakaóbabot, csokoládét szeretnék nézetni2017. jan. 4. 14:05
1/4 anonim válasza:
Azért néznek többet mert lehet az abba a családba tartozó más dolgokra is nagyobb valószínűséggel vagy allaergiás.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem.
Akkor egyet-egyet nem is lehet nézetni?
2017. jan. 4. 17:34
3/4 anonim válasza:
Én a budai allergiaközpontban csináltattam, ott csomagok vannak, 30, 46 meg 221 alapanyagot vizsgálnak vérteszten. Nyilván minél többet, annál drágább.
4/4 anonim válasza:
Hát a kakaóban/csokit nem hiszem, mert akkor már a mogyorófélék is gyanúsak, akkor már leszűrik azt is. 1-1 dolog akkor szokott lenni ha az nagyon speciális pl liszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!